Több mint 800 ezer forint gyűlt össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára a Regnum standján a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon

Jó ügyet szolgált idén is a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál Regnum standja. A futófesztiválon összegyűlt teljes bevételt, 810.200 forintot a vállalat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára ajánlotta fel.


„A SPAR Magyarország régóta dolgozik együtt stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal. Jó érzés, hogy a kiemelten közhasznú szervezet számára adott felajánlásaink révén sok-sok nehéz sorsú embernek tudunk segítséget adni vásárlóinkkal közösen. Az év egyik legfontosabb tömegsport rendezvénye, a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál ismét jó alkalmat teremtett arra, hogy egy fontos ügy érdekében cselekedjünk”- mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR Magyarország idén is főtámogatóként segítette Magyarország egyik legnagyobb szabadidős sporteseményét. A vállalat húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont virslivel, hot-doggal, csípős debrecenivel és különféle frissítőkkel fogadta a vendégeket. Az elmúlt évekhez hasonlóan a stand teljes bevételét, 2021-ben 810.200 ezer forintot a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlotta fel az üzletlánc.

A 2021-es futóünnepre a vártnál jóval több, csaknem 13.500 nevezés érkezett. A hazai versenyzőkön kívül 74 ország mintegy 1100 külföldi állampolgára regisztrált, 80 százalékuk a maratoni távra. A biztonságos lebonyolításért több mint 1000 közreműködő felelt. A főszereplő idén is a távok királynője, a maraton volt.