Saját oktatóközpontjában képzi munkatársait a SPAR

A SPAR Magyarország kiemelten fontosnak tartja a dolgozók szakmai oktatását és továbbképzését. Az áruházlánc régi vágya teljesült azzal, hogy 2018 októberétől a budapesti Pávaház korszerű épületében segítheti a dolgozók szakmai felkészülését.


A SPAR mintegy 13.000 munkavállalójával az egyik legnagyobb foglalkoztatónak számít hazánkban. A vállalat HR-stratégiájában kiemelt jelentőséget tulajdonít a szakmai képzéseknek és biztosítja a dolgozók számára az előrejutás lehetőségét is. Idén októbertől a budapesti Pávaház modern irodaépülete is a munkatársak magas színvonalú oktatását szolgálja.

A vállalat a folyamatos bérfejlesztés mellett munkavállalói hűségprogrammal, a hazai kiskereskedelmi láncok közül egyedülálló módon, 13. havi bérrel, illetve dolgozói vásárlási kedvezménnyel honorálja a lojalitást. A naprakész szaktudás óriási érték, ezért bír komoly jelentőséggel, hogy a SPAR tulajdonába került a budapesti Pávaház, ahol a cég otthont adhat a továbbképzéseinknek. A vállalat régi vágya teljesült azzal, hogy ebben a korszerű épületben oktathatja dolgozóit.

A Budapest, IX. kerület, Mester utca 30-32. szám alatt található Pávaházban 2018 októberétől szerveznek vállalati belső oktatásokat. Első alkalommal a SPAR szupermarketek üzletvezetői számára tartottak kétnapos HR-képzést.

A Pávaház a szakmai oktatásnak ideális helyszínt biztosít: Budapest központjában található, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető. A klimatizált terem akár 40 fő kényelmes fogadására is alkalmas, kiválóan szolgálja kisebb és nagyobb létszámú tréningcsoportok szakmai oktatását. A korszerű, minden igényt kielégítő tágas helyiség praktikus környezet a SPAR munkatársak képzésére.