Hírek
Kiváló minősítést kapott a SPAR húsüzeme

Az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont sikerrel teljesítette az ISO 22000:2005 szabvány előírásait a megerősítő felülvizsgálat szerint. A tanúsítási folyamat végén kiemelték a SPAR húsüzeme tevékenységének magas színvonalát, a munkavállalók és a vezetők jeles szakmai felkészültségét és hozzáállását is.

Hírek
A legmagasabb szintű minőségtanúsítványt kapta idén is a SPAR

A vállalat 2019-ben is sikeresen teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének magas fokú elvárásait. A tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy a SPAR az áru beérkezésétől az üzletekig történő kiszállításáig garantálja vásárlói számára a megbízhatóságot és a minőséget több mint ötszáz magyarországi üzletében.

Hírek
15 éves a SPAR saját húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont

A SPAR bicskei húsüzeme 15 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Ma már az évi 12 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, valamint oktatási központként is működik. A SPAR összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására és a későbbi fejlesztésekre. Jelenleg 366 embernek ad munkát, akik tavaly az indulási húsmennyiség 120-szorosát állították elő a legmagasabb színvonalon és higiéniai szabványok szerint.

Hírek
Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat nyert a SPAR

A gyártó cégek szavazatai alapján a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nyerte az első alkalommal kiírt Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, amelyet a szakma legnagyobb rendezvényén a tapolcai Business Days-en adott át Farkas Sándor, az agrártárca miniszterhelyettese.


Hírek
Spar saját márkás termékcsaládok

A kereskedelmi, vagy köznapi nevükön saját márkák a XIX. század második felében jelentek meg először az üzletekben, de nagytömegű elterjedésük csak az 1970-es években vette kezdetét. Térhódításuk világszerte máig töretlen, s a SPAR árukínálatában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Hírek
Integrált Irányítási Rendszer a SPAR-nál

Három évre megkapta a SPAR Magyarország az ISO 9001:2015-ös minősítést. Az új, vevőközpontú szabvány felhasználóbarát, a korábbiakhoz képest jobban igazodik a vásárlók igényeihez, elégedettségéhez.

Hírek
Rekordméretű grillnyársat sütött a spar keszthelyen

Új magyar rekord született augusztus elején Keszthelyen. A SPAR a helyi hipermarket parkolójában kollégáinak segítségével megsütötte Magyarország leghosszabb, 20 méteres grillnyársát. A kezdeményezéssel az üzletlánc célja a minőségi húsfogyasztás népszerűsítése volt.

Hírek
Idén is kiállt a magyar dinnye mellett a SPAR

Több mint hétmillió kilogramm dinnyét forgalmazott az elmúlt évben a SPAR Magyarország. Az eladott mennyiség jelentős részét magyar gazdálkodók termesztették és a nyári szezonban értékesítette az üzletlánc. A hazai dinnye megjelenésekor idén is felfüggesztették az import dinnyefélék beszerzését.

Hírek
Program a hazai dinnye népszerűsítésére

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. magyar dinnye promóciós programot indított hat kereskedelmi áruházlánc – az ALDI, az Auchan, a CBA, a Lidl, a METRO és a SPAR – közreműködésével. A kampány célja az volt, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét a kiváló minőségű hazai görög- és sárgadinnyére, és megismertesse a vásárlókkal az új fajtatípusokat és termékeket, ezzel is ösztönözve a tudatos vásárlói magatartást.

Hírek
Újabb minőségi garancia a spar-nál – az ifs élelmiszerbiztonsági rendszer

Idén is teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének (IFS Logistics Standard) legmagasabb szintű elvárásait a SPAR. A 2014-ben megszerzett, s évente sikeresen megújított önkéntes minősítéssel az áruházlánc biztosítja az üzlethálózat igényeinek megfelelő kiszolgálást, a vevői szempontokon alapuló fejlesztési folyamatokat, az esetlegesen előforduló hibák azonnali, gyors és hatékony kezelését.