26. Budapest borfesztivál a spar támogatásával

Szeptember 7-10 között immár huszonhatodik alkalommal rendezték meg Európa legszebb borfesztiválját, a Budapest Borfesztivált, amelynek idén is a SPAR Magyarország volt a fő támogatója. A Budai Vár teraszain a főváros legimpozánsabb panorámáját élvezve kóstolhatták meg a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát.


SPAR standja a Savoyai teraszon, a nagyszínpad közelében volt, ahol a vendégek a SPAR Válogatás borokat ízlelhették meg. Különleges akcióként minden negyedik pohár bort ingyen kapták meg az ott kóstolók. Emellett mindenki, aki legalább 1.500 forint értékben vásárolt a standon, egy 20%-os kupont kapott, amit a SPAR Grillmobilnál tudott beváltani.

A főtámogató kiállítóhelyén egyébként pénteken és szombaton olyan neves borászok tartottak előadásokat, mint Feind Péter, Kamocsay Ákos, Koch Csaba, Bock József, Bodri István, Juhász Ádám, Mészáros Péter.

Különleges ízek

SPAR Grillmobilja a Regnum húsokból készült grillételeket népszerűsítette a fesztiválon. A Hunyadi udvaron parkoló foodtruck kínálatában többek között Regnum grill dog, grill kolbász, tépett malac burger szerepelt.

Féláron a Borfesztiválra

Augusztus 24. és szeptember 6. között a SPAR vagy INTERSPAR áruházakban tízezer forint felett vásárlók a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kaptak, melyet a Borfesztivál pénztáraiban válthattak be napijegyre.

SPAR Borkatalógus

A SPAR idén szeptember 6-án is megjelentette Borvilág elnevezésű újságját, melyben két héten keresztül több mint 200-féle bort kínált rendkívül kedvezményes áron. A kiadvány a borok leírásával, különféle információkkal, s a VinAgora borversenyen elnyert díjak feltüntetésével népszerűsíti a borfogyasztás kultúráját és segíti a vásárlóit a választásban.

Jótékony célú borárverés

A cég idén is részt vett a Jótékonysági Borárverésen, amelynek kedvezményezettje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A SPAR erre az eseményre speciális borhűtőt és kiemelt minőségű borokat ajánlott fel, valamint licitált is a jó cél érdekében. Az itt befolyt összegből a szeretetszolgálat több ezer hátrányos helyzetben lévő, rászoruló embernek nyújt segítséget.