A spar és a henkel közös jótékonysági akciója

Vidéki és budapesti kórházakban varázsolhatnak mosolyt a beteg gyerekek arcára legújabb műsorukkal a Piros Orr Bohócdoktorok. A Henkel és a SPAR Magyarország közös jótékonysági akciójában a vásárlók 2,3 millió forintot gyűjtöttek össze, ebből egy rendhagyó produkciót álmodtak meg a bohócdoktorok.


Hatodik alkalommal segítették a vevők a Piros Orr Bohócdoktorok munkáját. Minden vásárló, aki az akció ideje alatt a SPAR és az INTERSPAR üzleteiben Henkel termékeket vásárolt a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkáját támogatta. A vásárlók ez alkalommal összesen 2,3 millió forintot gyűjtöttek.

A klasszikus viziteken kívül a bohócdoktorok mindig kitalálnak valami újdonságot, amivel vidámabbá tehetik a kórházban lábadozó gyerekek napjait. A támogatásnak köszönhetően júniusban egy új, interaktív előadást állítottak össze, amellyel még több beteg gyermekhez juthatott el a gyógyító nevetés. A piros orrú doktorok a főváros mellett Miskolcra, Nyíregyházára és Pécsre látogattak el az interaktív műsorral.