A SPAR volt az U18-as atlétikai Európa-bajnokság egyik főszponzora

A SPAR International már 1996 óta az európai atlétikai sport kiemelt szponzora, de ez volt az első alkalom, hogy a SPAR Magyarországgal együttműködve a 18 éves korosztály bajnokságát is támogatták.


Az idei megmérettetés Győrben került megrendezésre július 5–8-a között, amelyre közel 1000 atléta érkezett. A fiatal sportolók összesen 48 országot képviseltek, és sokuk számára az Európa-bajnokság volt az első nemzetközi megmérettetés. A 2001-ben vagy 2002-ben született versenyzők számára nyitott U18-as bajnokság helyszíne az Olimpiai Sportpark volt, de Győr egész városa gyönyörű környezetet nyújtott az eseménynek.

A SPAR Magyarország jelentős helyszíni támogatást biztosított a bajnokságon a SPAR Életmód sátor révén, amely saját márkás termékek kóstolóját, valamint számos szórakoztató és fejlesztő játékot is kínált a fiataloknak. Az áruházlánc ezen kívül 1500 ajándékcsomagot állított össze az esemény önkénteseinek, amelyben a convenience üzemének sikertermékei, a SPAR enjoy. szendvicsek, valamint gyümölcsök is helyet kaptak.

Az Európa-bajnokság felvezető időszakában a SPAR Magyarország saját közösségi média csatornáin, hírlevelében és bolti promóciós szóróanyagok segítségével is hirdette az eseményt, segítve az ismertség, valamint a helyi sportolók támogatásának növelését.