Budapest Borfesztivál a SPAR támogatásával

A Budapest Borfesztivál 27. alkalommal hívta borozni a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínére, a megújuló Budai Várba, szeptember 6-9. között. A népszerű rendezvénynek ezúttal is a SPAR Magyarország volt a fő támogatója. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatták meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát.


A SPAR Magyarország idén is standot állított a Savoyai teraszon, ahol a vendégek megízlelhették a kivételes minőségű SPAR Válogatás borokat és minden negyedik pohár bort ingyen kaptak a kóstolók. A főtámogató melletti pódium színpadon pedig olyan neves hazai borászok tartottak esti előadásokat, mint Juhász Ádám, Mészáros Péter, Urbán Péter, Áts Károly, Bock József és Kovács Zoltán.

Az áruházlánc grillmobiljával is megjelent a fesztiválon, mellyel a Regnum húsokból készült grillételeket népszerűsítette. A Hunyadi udvaron parkoló foodtruck kínálatában többek között Regnum grill dog, grill kolbász és tépett malac burger szerepelt, amelyekhez málna és bodza szörpöt kínáltak.

A SPAR a rendezvény kapcsán idén is kiadta népszerű Borkatalógusát, melyben három héten keresztül több mint 200 féle bort kínált kedvezményes áron vásárlóinak. A kiadvány – amelyben VinAgora díjnyertes tételek és SPAR Válogatás borok is helyet kaptak – a borok leírásával, hasznos és érdekes információkkal népszerűsítették a borfogyasztás kultúráját és nyújtottak segítséget a választáshoz.

A Budapest Borfesztivál ebben az évben is lehetőséget biztosított arra, hogy a résztvevők összefogjanak egy jó ügy érdekében. A SPAR Magyarország idén is részt vett az e célból megszervezett Jótékonysági Borárverésen, amelynek kedvezményezettje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat volt. Az eseményen speciális borhűtőt és kiemelt minőségű borokat ajánlott fel az áruházlánc, valamint licitált is a jó cél érdekében. Az itt befolyt összeget a legsúlyosabb fogyatékkal élők egyik otthonának felújítására fordította a szeretetszolgálat.