Nehéz sorsú gyermekek kaptak ajándékot a SPAR Manó Műhelytől

Jótékonysági kezdeményezést indított a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A Manó Műhely elnevezésű program keretében összegyűjtött támogatásból kistelepüléseken élő, nehéz sorsú családok gyermekeit ajándékozta meg a karitatív szervezet.


Sajnos nagyon sok olyan család él Magyarországon, akik számára az ünnep öröm helyett a nélkülözésről szól. Felelős nagyvállalatként a SPAR alapítása óta támogat olyan jótékonysági kezdeményezéseket, amelyek kézzelfogható segítséget nyújtanak hátrányos helyzetű emberek számára. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat már több mint két évtizede kiemelt stratégiai partnere az áruházláncnak, a vállalat és a karitatív szervezet számos közösségsegítő programot és szociális kezdeményezést indított el közösen. A SPAR Manó Műhely adományozási akció szintén ezen együttműködés eredménye, amelynek révén ezúttal nehéz sorsú kisgyerekeket tudott megajándékozni a SPAR és a szeretetszolgálat.


A jótékonysági akcióban és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban azok a vásárlók vehettek részt, akik 3000 forint felett vásároltak a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban, és a blokkadatokat feltöltötték a www.manomuhely.spar.hu weboldalra. A feltöltések után a SPAR blokkonként 100 forinttal – összesen 1 millió forinttal – támogatta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, amely az adományból a Borsod, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves és Baranya megyékben élő, nehéz sorsú családok gyermekeit ajándékozta meg.