Osztálykirándulást nyertek az iskolások a spar-tól

Varázslatos ajándékot kínált az iskolásoknak a 25 éves SPAR: az üzletlánc a gyerekek különleges nyári élményeire is gondolt, és olyan kirándulást kaptak a legszorgalmasabb osztályok, amelyről mindig is álmodtak.


A SPAR márciusban hirdette meg a Nyerj osztálykirándulást! elnevezésű játékot, amelyben a szülők és a vásárlók segítségét kérték abban, hogy három osztály álmát megvalósíthassák. Az üzletben vásárlók minden 5 ezer forint feletti vásárlásról szóló blokkot feltölthettek egy weboldalra, ahol aztán kiválaszthatták, melyik iskola, melyik osztályát kívánják támogatni.

– Örömmel láttuk, hogy szülők és barátok összefogtak azért, hogy egy-egy osztálynak segíthessenek egy felejthetetlen kirándulás megszerzésében. Rengeteg vásárlónk vett részt a promócióban, amivel közvetve segítettek abban, hogy a gyerekeknek hatalmas élményben legyen részük – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A püspökladányi Petritelepi Általános Iskola 7.A osztálya az indulás pillanatait egy videón is megörökítette, amelyben megköszönik az óriási összefogást is. Link: https://www.youtube.com/watch?v=yGWjBKsKErU&feature=youtu.be

Az osztálykirándulások mellett 10 alsós, 10 felsős és 10 középiskolai osztály kapott ajándékot a SPAR jóvoltából, ők értékes iskolaszer csomagokkal lettek gazdagabbak. A Nyerj osztálykirándulást! nyereményjátékra összesen 578 osztály jelentkezett, a szerencsések között a SPAR több mint 3 millió forint értékben osztott ki nyereményeket.