SPAR Budapest maraton® a sport, az egészség és a segítségnyújtás

A cég büszke arra, hogy főtámogatója lehet Magyarország legnagyobb szabadidős rendezvényének, amely minden évben több tízezer ember részvételével hirdeti a sportos életmódot.  A futófesztivál nemcsak a sportolás szerelmeseinek biztosít lehetőséget, hogy próbára tegyék erejüket, hanem kiemelt célja, hogy minél több emberrel megszerettesse a mozgást, valamint felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.


A két napos esemény ideje alatt több mint tíz távon próbálhatják ki magukat a versenyzők, a szurkolókat és a családtagokat pedig szórakoztató- és sportprogramok, valamint standok sora várja a rendezvény rajt/cél szakaszán, a Pázmány Péter sétányon. A SPAR Életmód sátornál az egészséges életvitelhez kapcsolódó, saját márkás termékeket kóstolhatják meg a látogatók, illetve a SPAR szakértőitől válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással, vagy sportolással kapcsolatos kérdéseikre és izgalmas játékokban is szerencsét próbálhatnak a vállalkozó kedvűek. A Regnum sátornál pedig a vállalat saját húsüzemének és convenience üzemének ízletes termékeivel lakhatnak jól a résztvevők. Az étlapon olyan finomságok szerepelnek, mint a hot dog, virsli, debreceni és a SPAR enjoy. szendvicsek, melyek mellé kiváló szomjoltókat –többek között SPAR Verde ásványvizet– kortyolhatnak a vendégek.

A fesztivál a sportolás és a szórakozás mellett arra is lehetőséget biztosít, hogy a rendezvényre ellátogatók egy fontos ügy mellé állhassanak. A sporteseményen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR hagyományosan minden évben közösen gyűjtik a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket a rászoruló gyerekeknek. Az áruházlánc emellett Regnum standjának teljes bevételét a Máltai mozgó játszótér támogatására ajánlja fel minden évben, ami egyébként a helyszínen kipróbálható a szeretetszolgálat jóvoltából.